Jornada: Descobrim el territori en clau de sostenibilitat

dijous
16
09:00h
mai 2019
Data de finalització: dijous, 16/05/2019 - 14:30

La Diputació de Barcelona organitza una jornada el proper 16 de maig sota el títol Descobrim el territori en clau de sostenibilitat. L'objectiu és donar a conèixer i potenciar les iniciatives ambientals que existeixen arreu de Catalunya i sensibilitzar i educar en favor del medi ambient.

Es tracta d’una oportunitat per conèixer experiències que ens ajudin a descobrir el territori en clau de sostenibilitat i, a la vegada, d’una manera lúdica i actual.

Durant la jornada, que tindrà lloc al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, es presentarà Ecopunts Gaia, un mapa d’iniciatives ambientals a la província de Barcelona, que es construeix de manera col·laborativa amb la participació del món local, tant des les administracions com des de la ciutadania i petites empreses, cooperatives, etc., que pels seus productes o bones pràctiques siguin susceptibles a ser incorporades al mapa. El projecte compta amb un joc d’estratègia, amb la finalitat de despertar l’interès d’un públic inicialment no sensibilitzat en la temàtica ambiental.

Ja podeu descarregar-vos el programa

La inscripció és gratuïta però cal confirmar l’assistència a través d’aquest formulari  online.