e-jornades Expoelèctric 2018

dijous
04
09:30h
Octubre 2018
Data de finalització: divendres, 05/10/2018 - 13:30

Expoelectric, el punt de trobada del vehicle elèctric, és una iniciativa pionera que pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives que se celebraran a Barcelona. 

L’objectiu d’Expoelectric és promoure l’estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana.

Les e-jornades s'incorporen a Expoelèctric aquest any al ventall d’activitats amb l’objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric, amb un programa d’activitats i conferències dirigides a professionals del sector.

e-Jornades – 1a jornada. Diputació de Barcelona: programa i inscripcions

e-Jornades – 2a jornada. ENGINYERS BCN: programa i inscripcions

Les e-Jornades tenen la finalitat de buscar solucions per superar les dificultats actuals, tant administratives com tecnològiques, amb les que es trobat el vehicle elèctric; promoure entre els enginyers la cerca de millores en el desenvolupament d’aquesta tecnologia; educar i difondre sobre la diversitat de vehicles elèctrics que ja hi ha disponibles al mercat; i establir les línies d’actuació per a un correcte traspàs social cap a la mobilitat sostenible.

L’Expoelectric organitzarà els dies 4 i 5 d’octubre les e-Jornades, unes jornades que es celebraran a la Sala d'actes de l'edifici del Vagó de la Diputació de Barcelona (recinte de l'Escola Industrial) el dia 4 i el dia 5 al Tecnoespai d’ENGINYERS BCN (Bailèn, 68), per debatre amb els professionals del sector sobre els temes més actuals relacionats amb la mobilitat elèctrica i sostenible des de la vessant més tècnica.