FIRA BLAUVERD a Vilanova i la Geltrú

Públic al qual s'adreça: 
general
dissabte
06
10:00h
mai 2017
Data de finalització: diumenge, 07/05/2017 - 20:30

Uneix'te amb nosaltres els propers dies 6 i 7 de Maig de 2016 a la segona edició de BLAUVERD, LA FIRA DEL MAR I DEL MEDI AMBIENT que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú, per un futur més verd i sostenible.

Per donar resposta a la necessitat de canvi, de construir un futur millor per nosaltres i per als nostres fills, la fira BLAUVERD posarà en valor els factors que ens poden ajudar gràcies a l'entorn privilegiat en el que vivim: la terra, els boscos i el mar; productes ecològics, artesanals o de proximitat; tradicions i noves tecnologies; el Parc del Garraf, les platges, l'ecoturisme...

A l'horitzó es presenten grans reptes: el canvi climàtic, l'augment del nivell del mar, la sequera, la seguretat dels aliments, el subministrament d'energia, la generació de residus, els problemes econòmics..., la llista és llarga i preocupant.

BLAUVERD et convida a gaudir del mar i a compartir el missatge d'un futur més verd, més fort, més productiu, més sostenible i saludable, a fer la teva aportació al canvi.

En el marc de la Fira BLAUVERD es realitzaran també nombroses activitats al voltant dels dos eixos centrals: debats, conferències, jornades professionals, taules rodones, jocs infantils i juvenils, contes, llegendes, tradicions, música, artesania, etc.