Presentació del Dia mundial de l'aigua

divendres
27
11:30h
Gener 2017
Data de finalització: divendres, 27/01/2017 - 13:30

Ordre del dia

  1. Presentació del Dia mundial de l’Aigua. Accions i suport per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Diputació de Barcelona
     
  2. Torn obert de paraula i convocatòria properes activitats i reunions

INSCRIPCIÓ: Confirmeu assistència a collge@diba.cat

Amb col·laboració amb:

Un de les activitats habituals en l’àmbit de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és la coordinació i presentació d’oferta conjunta de recursos de sensibilització i educació ambiental per part de diverses administracions supramunicipals (Setmana de l’energia, Setmana de la prevenció de residus...).

Per aquest motiu, convoquem aquesta reunió a començaments d’any per Presentar la campanya coordinada en el marc del Dia mundial de l’Aigua, entre Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona i Xarxa.

Dins aquest punt, presentar-vos també el nou programa de suport de l’Oficina tècnica d’Educació i Participació Ambiental de la Diputació de Barcelona a equipaments i projectes ambientals sobre espais fluvials i ambients aquàtics continentals.