objectius

dimarts
10
16:00h
Novembre 2015

Connectant actors pel desenvolupament sostenible en el context de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides

Les oficines dels programes internacionals allotjats al Recinte Modernista, juntament amb altres actors, exploraran els significats i les implicacions de les noves fites globals que implica l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

L’objectiu de la conferència "Connectant actors pel desenvolupament sostenible en el context de l’Agenda 2030 de Nacions Unides" és proposar accions concretes per implementar l’Agenda 2030 en l’àmbit local i regional.

Aprovats els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marcaran la ruta mundial de la sostenibilitat fins el 2030

L'Assemblea General de l'ONU ha adoptat l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, un pla d'acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que també té la intenció d'enfortir la pau universal i l'accés a la justícia.

Els Estats membres de les Nacions Unides van aprovar una resolució en la qual reconeixen que el major desafiament del món actual és l'eradicació de la pobresa i afirmen que sense aconseguir-no pot haver desenvolupament sostenible.

L'Agenda planteja 17 Objectius amb 169 metes de caràcter integrat i indivisible que abasten les esferes econòmica, social i ambiental.