Reunió del Grup de treball

dilluns
14
09:30h
Octubre 2019

RECORDATORI. Trobada de profit. El món local per un cicle sostenible dels aliments. Del malbaratament a l'aprofitament

El malbaratament d’aliments és un fenomen global amb repercussions molt diverses que van des de l’accés als aliments i la incidència en la salut fins els models de  producció i consum o la generació de residus. La FAO estima que al món un terç dels aliments produïts no es consumeixen. A Catalunya, es calcula que cada any llencem 35 kg/hab i any al final de la cadena alimentària (comerç al detall, restauració i llars).

Com podem abordar la prevenció del malbaratament des dels  municipis? Com podem recuperar el valor dels aliments i impulsar mecanismes per un bon aprofitament?

1
dijous
18
11:30h
mai 2017

ASPECTES CLAU PER LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE I ECOINNOVADORA Jornada d’intercanvi entre responsables de contractació d’administracions catalanes

La implementació de solucions eco-innovadores en el procés de contractació pública es basa en l’aplicació d’estratègies i elements clau durant tot el procés de contractació, com poden ser l’aplicació de criteris de circularitat i eficiència en el consum de recursos, les consultes i participació del mercat, especificacions basades en el rendiment de productes o la utilització d’Acords Marcs i Centrals de Compres.

1
divendres
27
11:30h
Gener 2017

Presentació del Dia mundial de l'aigua

Ordre del dia

  1. Presentació del Dia mundial de l’Aigua. Accions i suport per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Diputació de Barcelona
     
  2. Torn obert de paraula i convocatòria properes activitats i reunions

INSCRIPCIÓ: Confirmeu assistència a collge@diba.cat

Amb col·laboració amb:

1