Compra Responsable. Nova Web d'Assessoramant a la contractació i la compra verda de l'AMB

Etiquetes: 
Etiquetes: 
Encara sense vots

Com ja ens van comentar els ccompanys de l'AMB a la darrera sessió del grup de treball, L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha creat aquest portal amb l’objectiu de facilitar la compra responsable als municipis i a les empreses que formen part del consistori: http://www.compraresponsable.cat/

A través d’aquesta guia online podreu conèixer com integrar els criteris ambientals en la compra de productes i en la contractació de serveis. També inclou consells sobre bones pràctiques en l’ús i el manteniment. Una eina de cerca personalitzada amb tots els productes i els serveis que necessiteu per tal que introduïu els criteris ambientals en les vostres compres i en la contractació dels serveis. Cada producte o servei s’estructura en criteris bàsics i complementaris, per tal de flexibilitzar el nivell d’exigència i fer d’aquest portal un espai útil que s’adapti a les necessitats de cada usuari.

Aquesta guia és un espai dinàmic que s’anirà actualitzant constantment a mesura que es vagin detectat noves necessitats (s’inclouran nous productes o serveis, categories, criteris i bones pràctiques). Per accedir a la guia i realitzar cerques guiades només cal que us registreu a l’apartat Crea Nou Usuari.